utorok 9. apríla 2013

Historický moment - Začiatok Tretej Československej Republiky





Historický moment - Začiatok Tretej Československej Republiky


Rudolf Vasky, rodák a génius v jednej osobe vysvetľuje, ako sa zbaviť dlhov systému/režimu od roku 1989, následky ktorých cítime dnes "všetci". Zároveň je to jediná legálna cesta nového začiatku našej lepšej spoločnosti - Tretej Československej Republiky...


Medzinárodné právo uznáva doktrínu "odious debt" - pochybný - neopodstatnený dlh, podľa ktorej sa všetky dlhy nabrané režimom stavajú nevymáhateľnými, teda neplatnými, nakoľko neslúžili najlepším záujmom občanov spoločnosti. Ba naopak, všetky privatizácie (podvody), všetky dlhy slúžili na neoprávnené obohatenie sa finančných skupín, pod záštitou oligarchie a politikov.

Háčik je však v tom, že tento zákon možno aplikovať, ak sa zmení fundamentálne štátne zriadenie. V "nasej" reči to znamená, že ak obnovíme Československú Republiku, nebude možné žiadne dlhy od nás vymáhať a všetky privatizácie a predaje strategických podnikov sa vrátia späť do rúk ich pôvodných vlastníkov - občanov. Vrátenie celých 23 rokov utrpenia a napáchanej genocídy do bodu "nula", taktiež znamená upevnenie postavenia dvoch bratských národov, Čechov a Slovákov, jak v zmysle sebestačnosti, tak na poli medzinárodne uznateľnej nezávislosti od štruktúr Fašistickej Eurozóny či teroristicky - extrémistickej krv a vojnu podporujúcej organizácie NATO s falošným obrazom "importovania" pa - demokracie, ktorá je na míle vzdialená od ozajstnej slobody a Demokracie, aká fungovala za čias antického sveta.

Dna 7.4.2013 - Dáša Tonková a Milan Laurinec - „delegácia" slovenských aktivistov na Václavskom námestí v Prahe, svojim príhovorom podporili bratov Čechov, ktorí trvajú na okamžitej demisii svojej vlády.

Nech sa páči, vypočujte si podnetné slová oboch rečníkov. Zároveň vitajte na prahu zrodenia Tretej Československej Republiky!!!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára